ДЖАЙВ ЕЙСИС

Известна по целия свят с енергичните си, зрелищни изпълнения, завладяващото видео „Bring Me Sunshine“ и като първата концертираща група, достигнала до финала на „Британия търси таланти“, „Джайв Ейсис“ се е утвърдила като №1 джайв и суинг формация на Обединеното кралство. Концертният им репертоар включва класически стандарти като „When You’re Smiling“, „Mack The Knife“ и „Sing, Sing, Sing“, както и авторски пиеси като „La Dolce Vita“. Поради огромния интерес, секстетът изнася средно по 300 концерта на година и работи с музиканти като Ван Морисън и Кийли Смит. Те са свирили пред кралицата, били са хедлайнери на разпродадени концерти в Роял Албърт Хол и десетки зали и фестивали в 35 държави, включително в Бъкингамския дворец на коронационния фестивал и на площад Трафалгар по време на олимпийските игри.

През 2015 г. вестник „Дейли телеграф“ определя изпълнението им на фестивала в Гластънбъри като събитие. „Джайв Ейсис“ силно впечатляват журито на „Британия търси талант“ със спиращата дъха версия на „I Wanna Be Like You“, гледана от повече от 20 милиона зрители. Най-популярното им видео „Bring Me Sunshine“ е завладяващ хит с около 3 милиона гледания в YouTube и печели седем награди на филмови фестивали. Групата има стотици изяви в различни медии, включително в Радио BBC Лондон и телевизионни шоу програми като „The Alan Titchmarsh Show“, „Strictly Come Dancing“, „Children in Need“ и „Good Day Los Angeles“.

На сцената в Боровец към „Джайв Ейсис“ ще се присъединят фантастичният млад талант от Ирландия, ритъм енд блус певецът Алан Пауър, който е наследил очарованието на Елвис Пресли, и изтъкнатата и неподражаема ритъм енд блус изпълнителка от Обединеното кралство Лаура Би. Тя разтърсва, тя ехти, тя суингира… тя е динамит.