ДЖАСТ ВОКС

Присъединете се към нас в една музикална вечер, в която четирима талантливи вокалисти и един бийтбоксер представят оригинален и разнообразен репертоар. С уникалната си смесица от енергия и хумор, ще ни отведат на едно пътешествие през различни стандарти. Ще се насладим на многообразието на човешкия глас, когато певците използват своите тембри, за да наподобят звуците на китара, бас, тромпет и клавишни инструменти. Гласовете на изпълнителите ще зазвучат като цял оркестър, създавайки невероятна атмосфера. Бийтбоксерът пък ще добави допълнителен пласт ритмична дълбочина, използвайки вокалните перкусии, за да пресъздаде пулсациите на барабаните, а също така различни ритмични и звукови ефекти. Това не е просто концерт, а преживяване, което не бихте искали да пропуснете, нали?

ДЖАСТ ВОКС са:

Валентин – занимава се с музика още от детството, като насочва с постоянство усилията и енергията си към различни стилове, подплатено от непрекъснатия стремеж да разшири границите на вокалните си възможности. Тя е част от няколко проекта, сред които са групата „IOTA“ (заедно с Вероник) и едно джаз трио.

Бигбен е бийтбоксер, който оказва значително въздействие на белгийската бийтбокс сцена, първият, печелил два пъти шампионата на Белгия – 2013 и 2014. Обикаля света като соло артист, а също така си сътрудничи с различни звезди като Zap Mama и Soolé.

Ориан започва пътешествието си в света на музиката с уроци по класическа китара, но бързо разширява своя кръгозор с различни мюзикъли и други проекти. Тя е финалист в белгийския вариант на „Гласът“ през 2017 г.

Театърът и музиката са неразделна част от живота на Филип от дете. Започва да учи поп пеене във Висшия институт по музика и педагогика в Белгия. След дипломирането си, създава и развива различни проекти като певец и инструменталист.

Вероник е запленена от пеенето и вокалните хармонии от ранна възраст. През 2019 г. е приета да учи джаз пеене в Кралската консерватория в Брюксел. Любопитството и стремежът ѝ към знание я подтикват да опита възможностите си в различни стилове, което може да бъде чуто в групите „The Two of Us“ и „IOTA“ (заедно с Валентин).