JEREMY?

От 2013 година „JEREMY?“ са заедно и имат постоянно присъствие на много клубни и фестивални сцени. Техният сингъл „Fake Fruits“ е на върха на всички местни класации и достига до по-широка аудитория, когато е излъчен по MTV Adria в края на 2014 г. Групата издава дебютния си албум „JEREMY?“ през май 2016 г.

„JEREMY?“ е първата българска група, която печели златен медал на международния конкурс за композиция „People’s Voice Award“ с песента „Fake Fruits“. Тя е избрана сред 18,500 песни и доказва, че е високо оценена от почитателите на музиката. Поздравленията, които музикантите получават за достигането до финала в категорията „Алтернативен албум“ са от голямо значение и подчертават съвременния им подход при създаването на музика. През юни 2016 г. „JEREMY?“ се включват в турнето на QUEEN+Adam Lambert за концертите им в Полша, Румъния и България, като пред повече от 30,000 зрители изпълняват собствени композиции. През юли са поканени да участват на фестивала „EXIT“ в Сърбия и са хедлайнери на различни музикални събития в България. През ноември осъществяват европейско турне с концерти в Англия, Германия, Ирландия и Шотландия.

Вторият албум „JEREMY? II“ (2018 г.) е концептуално продължение на първия. Той е посочен като една от най-добрите новини на българската музика и е приет възторжено от почитателите и критиката. Двата албума създават едно цяло, като „JEREMY? II“ затвърждава уникалността на звука и композициите на групата.

След като получават наградата „Златна лира“ от Съюза на музикалните и танцовите дейци в България, „JEREMY?“ е удостоена и с наградата на Българското национално радио Топ 20 в категорията „Най-много седмици №1“ за песента „Go Or Fall“ и специалната награда на медията – участие на фестивала Eurosonic Noorderslag в Нидерландия.

През пролетта на 2019 г. „JEREMY?“ свирят на фестивала Camden Rocks в Лондон, като стават първата група от Балканите, която се появява на тази сцена. През юли отново са поканени в Нови Сад на фестивала EXIT.

Членове на групата:

Ерсин Мустафов – вокали и китара
Ташо Колев – китари
Росен Вътев – барабани
Красимир Тодоров – пиано, синтезатори